بازدید رئیس دانشگاه از کارگاه‌های داشکده مهندسی مکانیک و مواد

۰۲ آبان ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۵ کد : ۱۸۶۷ اخبار
تعداد بازدید:۱۲۹
با هدف رفع مشکلات کارگاه‌ها بویژه در حوزه سرمایش و گرمایش، رئیس دانشگاه و مسولین تاسیسات دانشگاه از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشکده مهندسی مکانیک و مواد بازدید کردند.
بازدید رئیس دانشگاه از کارگاه‌های داشکده مهندسی مکانیک و مواد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی بیرجند، با هدف رفع مشکلات کارگاه‌ها، رئیس دانشگاه روز دوشنبه 30 مهرماه از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشکده مهندسی مکانیک و مواد بازدید کردند. در این بازدید که رئیس دانشکده مهندسی مکانیک و مواد، مسئولین تاسیسات دانشگاه و تعدادی از کارشناسان کارگاه‌ها نیز حضور داشتند، از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، کارگاه CNC، کارگاه ریخته‌گری و کارگاه ماشین‌ابزار بازدید به عمل آمد.

مهمترین هدف این بازدید، رفع مشکل سرمایش و گرمایش کارگاه‌ها بود که راهکارهای مختلف توسط مسئولین تاسیسات دانشگاه ارزیابی شد. علاوه بر آن، مشکلات ایمنی در کارگاه ریخته‌گری و اصلاح آزمایشگاه مرکزی دانشگاه نیز مورد بحث قرار گرفت. این بازدید به مدت دو ساعت به طول انجامید.

کلیدواژه‌ها: بازید ریاست دانشگاه کارگاه و آزمایشگاه دانشکده مهندسی مکانیک و مواد


اخبار مرتبط


نظر شما :